Mooi, vakkundig en strak stucwerk

Wij zijn zeer tevreden met het uitgevoerde werk van Dennis Graafland. Alles volgens afspraak. Mooi, vakkundig en strak stucwerk. Ook is Dennis zeer prettig in omgang. Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en werkt zelfs in het weekend als dat nodig is. Een toppertje derhalve. Zien hem graag weer bij onze volgende klus.

Adrie en Willy Klein
5/5

Vakwerk afgeleverd!!

Dennis heeft een mooi stukje VAKWERK afgeleverd!! Vanaf het eerste contact was alles duidelijk en goed geregeld. Zelfs onze timmerman gaf aan dat hij niet eerder een stukadoor had gezien die zo’n mooi stukje werk leverde én alles zo schoon achterliet na een dag werken!! Dennis is prettig in omgang en wil graag meedenken om zo’n optimaal mogelijk resultaat te krijgen!! Zoek je een stukadoor??? Dennis Graafland…TOP!! Peter Klein Oldenzaal 18 juni 2021

Peter Klein
5/5

Stucen: 175 m2 wanden

Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad bij Dennis voor het uiteindelijk stucen van 250m2 wanden in onze oude jaren 30 herenhuis. Goede communicatie en een nette en complete offerte vooraf. Nog nooit eerder een stukadoor meegemaakt die zo netjes werkt en meedenkt in oplossingen en adviseert over de mogelijkheden. Sausklaar is bij Graafland Stukadoors ook echt sausklaar de wanden zijn Op traditionele wijze met een extra afwerkingslaag spiegelglad gemaakt door Dennis en zijn team, zelfs de schilder gaf aan dat hier een goed stukje vakwerk was gemaakt wat nog zelden voorkomt. We zijn erg blij dat we niet voor goedkope m2 prijzen of “snel klaar” spuitwerk hebben gekozen maar voor echt vakmanschap voor een zeer goede nette prijs in onze woning! Dennis ga zo door!!

Tom Duijn
5/5

Stucen: 10 m2 wanden

Uitstekend stukje vakwerk afgeleverd. We zijn erg tevreden over de communicatie en het resultaat. De klus kon in 1 dag worden geklaard.

Han van Bentem
5/5

Stucen: 57 m2 plafonds

Dennis Graafland heeft goed werk geleverd en is een vakman zoals je er niet altijd één tegen komt. Makkelijke communicatie via WhatsApp en/of telefoon. Overigens gezellige Hagenees die z’n vak serieus neemt en niet de kantjes er vanaf loopt. We hadden een goede offerte gekregen, maar van wat meerwerk maakte hij ook geen probleem en dat bijna alles binnen de afgesproken tijd. Aanrader!!

Pieter Kooi
4.5/5

Stucen: 3 m2 wanden

Prima! Vakwerk!

Janette Blok
5/5

Stucwerk repareren: Gaten of scheuren, Waterschade

Net werk, heldere communicatie, bij vertrek alles strak opgeruimd en ook nog eens een bijzonder aardige kerel. En dat voor n eerlijke prijs. Een aanrader deze vakman!

Jasper Diele
5/5

Stukadoren woning

Wij zijn heel blij met de werk dat Graafland bij ons geleverd heeft. Naast het strakke en degelijke stucwerk, wordt er ook mee gedacht en passende adviezen gegeven. Er word duidelijk, professionieel en met Haagse eerlijkheid gecommuniceerd, wat wij heel erg op prijs stelden.

Gerrit de Waard
4.5/5

Complimenten vanuit de schilder en zeker vanuit ons

We waren druk opzoek naar een goede Stucadoor, in deze tijden is het bijna niet te doen. Tot ik via via bij Dennis uitkwam. Dennis kwam al snel langs om te kijken wat er allemaal gebeuren moest. Dennis was erg duidelijk in wat er allemaal ging gebeuren en gaf ons duidelijk advies! Erg fijn om met dennis te werken, en we zijn super blij met het super strakke stucwerk. Zelfs de schilder maakte complimenten over dat alles erg netjes is gebleven. Voor een goede en nette Stucadoor moet je bij Graafland zijn! Hierbij onze complimenten vanuit de schilder en zeker vanuit ons. Violet Veldkers 22 in Oldenzaal

Violet
5/5

Een ambachtelijke vakman met passie voor zijn vak!

Nadat onze oorspronkelijke stukadoor door ziekte moest afzeggen leek onze planning in gevaar te komen. Na contact met Dennis opgenomen te hebben heeft hij zeer snel geschakeld. De dag na contact hadden we een zeer nette en duidelijke offerte! Dag later was hij al keihard aan het werk om onze woonkamer aan te pakken. Dennis is echt een ambachtelijke vakman met passie voor zijn vak! Denkt mee, overlegd en komt zijn afspraken na.

Patrick Logtenberg
5/5

Geweldige vakman!

Geweldige vakman, strak werk geleverd, communicatie verliep, buitengewoon goed. Ben uitermate tevreden.

Alexander leufting
5/5

Dennis de Gips Surfer..

Naast dat Dennis een betrouwbare, communicatieve en leuke vakman is, kan hij toch zo ongelofelijk mooi stucen! Netjes en superstrak heeft hij bij ons 460m2 gladde muren afgeleverd. En als je hem ziet werken is hij zo geconcentreerd, hij zit echt in ‘de zone’ zoals je ook bij een sporter ziet. Zeker als hij op zijn steigertje werkt en je ziet hem de plafonds doen, dan is hij helemaal een met zijn gips; zoals een surfer met zijn golf. Dank je wel Dennis!

Marion en Mark van Zutphen, Fleringen
5/5

Goed werk geleverd aan de buitengevel

Goed werk geleverd aan de buitengevel. Werkt snel, goede opvolging van informatie aanvraag. Ik kan Dennis van harte aanbevelen!

Petra Hoefnagels
5/5

Onze ervaringen met Dennis Graafland!

Na het kopen van ons droomhuis kwamen we tijdens het klussen gaandeweg tot wat vervelende ontdekkingen. Het plafond was toch minder strak dan we eerst dachten en bij het verwijderen van het behang in de woonkamer kwamen hele stukken muur mee. Kortom: catastrofe! Omdat we zelf niet erg handig zijn gingen we op zoek naar een vakman. We waren in de gelukkige omstandigheid dat we Dennis Graafland hadden leren kennen doordat de kopers van ons oude huis hem als stukadoor hadden ingehuurd. Dennis kwam toen op ons over als een competente en flexibele kerel met een flinke dosis Haagse humor. Dus toen we in de penarie zaten met ons nieuwe huis dachten we meteen aan Dennis. En Dennis maakte het helemaal waar. Hij zat, net als iedere andere stukadoor, helemaal volgeboekt maar hij zei: “ik ga je helpen, gozer”. En dat heeft hij gedaan! Tot diep in de avond en zelfs op een zondag heeft hij prachtig werk bij ons afgeleverd. Daardoor kon onze verhuisplanning, die er op papier beter uitzag dan in de praktijk, toch nog gehaald worden. Als wij in de toekomst een stukadoor nodig hebben of we kennen iemand die een stukadoor nodig heeft, bellen we Dennis. Kwaliteit, netjes werken, snel en prettig in de communicatie en ook een kerel die je kunt vertrouwen.

Peter en Mariska Te Fleringen
5/5

Een echte vakman die doet wat hij zegt

We hebben zeer goede ervaring met Graafland stukadoors, hebben ons erg geholpen toen we onder tijdsdruk stonden door extra uren te werken. Daarbij kunnen we spreken van een echte vakman, een vakman met passie voor zijn werk. Zegt wat hij doet en doet vooral wat hij zegt. We zijn zeer tevreden, alles netjes en strak, ook de schilder was er erg blij mee. Foto’s zullen volgen wanneer de muur in de kamer klaar is met beton-ciré.
WvdL

Wiemer van der Laan
5/5

Passie voor het vak en heel fijn in de omgang!

Dennis heeft passie voor z’n vak! Dit merk je in de kwaliteit die hij levert, maar ook hoe hij over z’n vak praat. Verder relax in de omgang. En hij gaf aan het eind van de klus super concrete tips over hoe we het schilderen het beste kunnen aanvliegen, aangezien we dit zelf gaan doen. We mochten zelfs z’n schuurblok lenen om het schilderwerk voor te bereiden 🙂 Super toch? Thanks Dennis!

Koen Lohmann
5/5

Plafond gestuct zonder rotzooi achter te laten

Dennis heeft bij ons 75m2 plafond zeer strak en netjes gestuct. Het was een oud broodjes/ balk plafond met veel oneffenheden. Het werk is volgens planning gedaan en zonder rotzooi achter te laten. Alles werd afgedekt en later meegenomen. Dennis en zijn collega’s waren ook prettig in de omgang.

Ron Middelman
5/5

Netjes gewerkt zoals afgesproken!

Erg netjes werk afgeleverd! Werken precies, netjes, snel en volgens afspraak. Binnenkant van een monumentaal pand aangepakt waar een behoorlijk pak stucwerk op moest. Eindresultaat was erg strak!
Het advies van Dennis (na 22 jaar inmiddels verfijnd vakman) m.b.t. de nabehandeling, was dan ook van toegevoegde waarde.

Kortom;
Ik zou Graafland stukadoors zeker aanbevelen😃👍🏻

Jordy
5/5

Eerlijk advies en goed werk geleverd

We zijn heel blij met het vakwerk dat Graafland heeft geleverd. Ze werken netjes, komen hun afspraken na en maken mooi stukwerk. Ze geven eerlijk advies en zijn recht door zee.

Janneke De Sousa
5/5

Tevreden over strak geleverd werk!

Zeer tevreden, mooie strak werk geleverd!!
Aanrader!

Gine Nijland
5/5

Levert vakwerk!!

Vanaf eerste contact met Dennis, goede afspraken kunnen maken die hij nakomt. Levert vakwerk!! Al met al zijn we zeer tevreden. Daarom een echte aanrader. Voor de klus die wij volgend voorjaar hebben gaan we zeker weer met hem in zee! 28 nov 2021 Hengelo.

Jo Smeets
5/5