HEB JIJ VRAGEN?

Voor vragen en of opmerkingen kunt u ons altijd een berichtje sturen naar onze mail. Ook zijn wij beschikbaar op Facebook en Instagram!

OPENINGSTIJDEN

Behang/ sausklaar

BEHANGKLAAR STUCWERK

Wij zijn van mening dat ook behangklaar stucwerk recht en strak moet zijn. Voor scan, glasvlies, en sierbehang is een egale ondergrond belangrijk. Kleine onregelmatigheden zullen dan ook zichtbaar blijven in het behang. Behangklaar stucwerk wordt bij ons in eigen gips afgewerkt met water.

SAUSKLAAR STUCWERK

Sausklaar stucwerk wordt door ons behangklaar gestukadoord recht, strak en egaal. Nog dezelfde dag trekken wij er een finisher topping overheen. Dit een finish laag die nat op nat wordt aangebracht. Dit geeft een strak en egaal resultaat en het is een mooi schuurlaagje voor de schilder. Als het stucwerk droog is kan het ligt worden opgeschuurd zodat de primer voor de verf nog een betere en mooiere hechting heeft.

fleringen1
Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-21 om 07.08.28
behaung sausklaar 2
behaung sausklaar 3

ONZE RECENTE PROJECTEN

WhatsApp-Image-2023-03-30-at-20.30.34

Beton ciré vloer, Oldenzaal

Met deze nieuwe gietvloer in Oldenzaal heeft uw woning een gloednieuwe look! De vloer is gemaakt van duurzaam materiaal en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen. De vloer is gemakkelijk te onderhouden en is bestand tegen veel stof, vuil en vlekken.

Lees meer
WhatsApp-Image-2023-03-30-at-20.30.34-2

Gietvloer eerste verdieping, Oldenzaal

Beton ciré is een decoratief beton waarmee de mooiste betonlook vloeren worden gemaakt. Omdat beton ciré op ambachtelijke wijze en met de hand wordt aangebracht, creëer je hiermee een unieke betonlook. Dankzij deze unieke look is de beton ciré vloer sfeervol, robuust, luxe en onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis.

Lees Meer