HEB JIJ VRAGEN?

Voor vragen en of opmerkingen kunt u ons altijd een berichtje sturen naar onze mail. Ook zijn wij beschikbaar op Facebook en Instagram!

OPENINGSTIJDEN

Betonciré

Beton ciré

Beton ciré geeft op de muur dat unieke effect; een kenmerkende sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes. Beton ciré is naadloos, onderhoudsvriendelijk, heel makkelijk schoon te houden en het kan tegen een stootje. Beton ciré op uw muren is waterbestendig en geheel voegloos. Het is toepasbaar in keuken, badkamer, douche, op de wastafel, als achterwand van een toilet, op de openhaard en zelfs op een tafel. Het is praktisch in elke kleur te verkrijgen en de structuur zo egaal of robuust aanbrengen als u maar wilt. Met kleur en structuur pas je het namelijk volledig aan op elke gewenste stijl, of u nou voor landelijk, modern, minimalistisch of industrieel gaat. Beton ciré maakt het helemaal af!

beton-cire
beton cire 2
beton cire 3
beton cire 4
beton cire 5
beton cire 6
beton cire 7

ONZE RECENTE PROJECTEN

WhatsApp-Image-2023-03-30-at-20.30.34

Beton ciré vloer, Oldenzaal

Met deze nieuwe gietvloer in Oldenzaal heeft uw woning een gloednieuwe look! De vloer is gemaakt van duurzaam materiaal en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen. De vloer is gemakkelijk te onderhouden en is bestand tegen veel stof, vuil en vlekken.

Lees meer
WhatsApp-Image-2023-03-30-at-20.30.34-2

Gietvloer eerste verdieping, Oldenzaal

Beton ciré is een decoratief beton waarmee de mooiste betonlook vloeren worden gemaakt. Omdat beton ciré op ambachtelijke wijze en met de hand wordt aangebracht, creëer je hiermee een unieke betonlook. Dankzij deze unieke look is de beton ciré vloer sfeervol, robuust, luxe en onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis.

Lees Meer