HEB JIJ VRAGEN?

Voor vragen en of opmerkingen kunt u ons altijd een berichtje sturen naar onze mail. Ook zijn wij beschikbaar op Facebook en Instagram!

OPENINGSTIJDEN

Spachtelputz

SPachtelputz / sierpleister

Spachtelputz is een sierpleister en kan dan ook in elk gewenste kleur gemaakt worden en eventueel met een glitter. U hoeft dus niet meer te schilderen. Spachtelputz is een kunststof gebonden pleister voor wanden. Het is een marmerkorrel met een bindmiddel. Het is te verkrijgen van 1 t/m 4 mm. De korrel is in extra fijn, fijn, middel en grof verkrijgbaar. Wij zijn absoluut van mening dat de ondergrond voor de spachtelputz goed egaal moet zijn! Er komt enkel een korrel overheen die vult niets op, het is puur een sierpleister. Hoe strakker de ondergrond hoe mooier de spachtelputz. Wij kitten alle inwendige hoeklijnen met een zogenaamde korrelkit, speciaal voor spachtelputz.

spachtel3
spachtelputz

ONZE RECENTE PROJECTEN

WhatsApp-Image-2023-03-30-at-20.30.34

Beton ciré vloer, Oldenzaal

Met deze nieuwe gietvloer in Oldenzaal heeft uw woning een gloednieuwe look! De vloer is gemaakt van duurzaam materiaal en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen. De vloer is gemakkelijk te onderhouden en is bestand tegen veel stof, vuil en vlekken.

Lees meer
WhatsApp-Image-2023-03-30-at-20.30.34-2

Gietvloer eerste verdieping, Oldenzaal

Beton ciré is een decoratief beton waarmee de mooiste betonlook vloeren worden gemaakt. Omdat beton ciré op ambachtelijke wijze en met de hand wordt aangebracht, creëer je hiermee een unieke betonlook. Dankzij deze unieke look is de beton ciré vloer sfeervol, robuust, luxe en onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis.

Lees Meer