HEB JIJ VRAGEN?

Voor vragen en of opmerkingen kunt u ons altijd een berichtje sturen naar onze mail. Ook zijn wij beschikbaar op Facebook en Instagram!

OPENINGSTIJDEN

A-klasse spuitklaar

Sausklaar stucwerk klasse A

Graafland stukadoors biedt ook sausklaar stucwerk klasse A aan. U kunt dit gerust exclusief stucwerk noemen! Het stucwerk wordt recht, strak en egaal gestukadoord. Wij plannen een aantal terugkomdagen in zodat als het stucwerk droog is wij terugkomen voor de afwerking. Dit is ook weer gunstig voor eventuele kleine schades die tijdens de verbouwing zijn ontstaan. Het stucwerk wordt helemaal nagelopen, daarna ligt opgeschuurd en 2 keer overgetrokken met een finish pasta. De volgende dag wordt het stucwerk in zijn geheel weer geschuurd. Al het stucwerk wordt stofvrij gemaakt en alle inwendige hoeklijnen worden gekit. De schilder kan daarna direct beginnen met het verven. Ook is sausklaar stucwerk klasse A ideaal voor airless spuitwerk. Hiervoor moet de ondergrond strak zijn en mag het geen onregelmatigheden hebben.

a klasse spuitklaar

ONZE RECENTE PROJECTEN

WhatsApp-Image-2023-03-30-at-20.30.34

Beton ciré vloer, Oldenzaal

Met deze nieuwe gietvloer in Oldenzaal heeft uw woning een gloednieuwe look! De vloer is gemaakt van duurzaam materiaal en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen. De vloer is gemakkelijk te onderhouden en is bestand tegen veel stof, vuil en vlekken.

Lees meer
WhatsApp-Image-2023-03-30-at-20.30.34-2

Gietvloer eerste verdieping, Oldenzaal

Beton ciré is een decoratief beton waarmee de mooiste betonlook vloeren worden gemaakt. Omdat beton ciré op ambachtelijke wijze en met de hand wordt aangebracht, creëer je hiermee een unieke betonlook. Dankzij deze unieke look is de beton ciré vloer sfeervol, robuust, luxe en onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis.

Lees Meer