HEB JIJ VRAGEN?

Voor vragen en of opmerkingen kunt u ons altijd een berichtje sturen naar onze mail. Ook zijn wij beschikbaar op Facebook en Instagram!

OPENINGSTIJDEN

Beton ciré gietvloer

Beton ciré gietvloer

Een beton ciré vloer is de perfecte basis voor een stijlvol interieur.
Beton ciré is een decoratief beton waarmee de mooiste betonlook vloeren worden gemaakt. Omdat beton ciré op ambachtelijke wijze en met de hand wordt aangebracht, creëer je hiermee een unieke betonlook. Dankzij deze unieke look is de beton ciré vloer sfeervol, robuust, luxe en onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis. De beton ciré vloeren zijn in tientallen kleuren beschikbaar, waardoor er voor iedere woning en interieurstijl wel een passende tint is te vinden.
Een echte eyecatcher in een eigentijds interieur! 

betoncire vloeren 1
betoncire vloeren 2
betoncire vloeren 3
Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-21 om 17.50.22
Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-21 om 17.50.23
beton cire vloer keuken
beton cire vloer keuken 2

ONZE RECENTE PROJECTEN

WhatsApp-Image-2023-03-30-at-20.30.34

Beton ciré vloer, Oldenzaal

Met deze nieuwe gietvloer in Oldenzaal heeft uw woning een gloednieuwe look! De vloer is gemaakt van duurzaam materiaal en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen. De vloer is gemakkelijk te onderhouden en is bestand tegen veel stof, vuil en vlekken.

Lees meer
WhatsApp-Image-2023-03-30-at-20.30.34-2

Gietvloer eerste verdieping, Oldenzaal

Beton ciré is een decoratief beton waarmee de mooiste betonlook vloeren worden gemaakt. Omdat beton ciré op ambachtelijke wijze en met de hand wordt aangebracht, creëer je hiermee een unieke betonlook. Dankzij deze unieke look is de beton ciré vloer sfeervol, robuust, luxe en onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis.

Lees Meer