WAT DOEN WIJ?

Onze Diensten

Als u op zoek bent naar een betrouwbare stukadoor dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle soorten stukadoorswerk, van het stukadoren van plafonds en wanden tot het maken van beton ciré vloeren of wanden. 

Lijsten en ornamenten

Wij zijn gespecialiseerd in sierlijsten en ornamenten. We trekken traditioneel en handmatig alle sierlijsten naar uw wens..

Behang/ sausklaar

Sausklaar stucwerk wordt door ons behangklaar gestukadoord recht, strak en egaal. Nog dezelfde dag trekken wij er een finisher topping overheen...

Beton ciré gietvloeren

Een beton ciré vloer is de perfecte basis voor een stijlvol interieur. Beton ciré is een decoratief beton waarmee de mooiste betonlook vloeren worden gemaakt.

Gevelstucwerk

Een buitenmuur stucen is een ideale oplossing wanneer u de gevel mooi strak wilt laten maken en af wilt werken met een kleur naar keuze...

Beton ciré

Beton ciré geeft op de muur dat unieke effect; een kenmerkende sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes. Beton ciré is naadloos, onderhoudsvriendelijk..

Metallic stucwerk

Metallic stucwerk is een betonstucwerk voor binnen op metaalbasis. Dit exclusieve stucwerk zorgt voor een verassend effect dat iedere ruimte een bijzondere uitstraling geeft.

Kalkcement tegelklaar

Een tegelzetter heeft een goede, egale en rechte ondergrond nodig om de tegels er strak aan te krijgen. Wij rapen de wanden met een goede kalkcement stucmortel uit...

Spachtelputz

Spachtelputz is een sierpleister en kan dan ook in elk gewenste kleur gemaakt worden en eventueel met een glitter. U hoeft dus niet meer te schilderen...

A-klasse spuitklaar

Graafland stukadoors biedt ook sausklaar stucwerk klasse A aan. U kunt dit gerust exclusief stucwerk noemen! Het stucwerk wordt recht, strak en egaal gestukadoord.